24.12.2018

Оптимізація лікування харчової алергії у дітей дошкільного віку з використанням лізатів молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus V, Шадрін О. Г., Гайдучик Г. А., Січел Л.

В даній статті представлені результати клінічного дослідження, що проводилось в ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України" в 2015 році. В заключенні вказана доцільність включення Дел-Іммун V® до комплексної терапії дітей дошкільного віку з харчовою алергією, обгрунтована комплексною терапевтичною дією лізатів молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus V, відсутністю побочних ефектів та алергічних реакцій.

З повним текстом статті можна ознайомитись перейшовши за посиланням:

https://med-expert.com.ua/publishing-activity/sovremennaya-pediatriya/sovremennaja-pediatrija-sp-%E2%84%967-2018/#dflip-df_21841/13/