13.03.2020

Дел-Іммун V® і Короновірус

Ось уже два місяці весь світ живе в тривожному очікуванні новин про нову загрозу людству – коронавірусу.

Вчені всього світу намагаються отримати якомога більше знань про цю нову загрозу здоров'ю планети, щоб протистояти їй і захистити нас від її наслідків.

Поки ми знаємо, що більшої небезпеки наражаються літні люди і ті, у кого вже є проблеми зі здоров'ям. Їм треба бути особливо обережними. Вони схильні до високого ризику серйозних ускладнень грипу, таких як астма, діабет або хвороби серця.

До нас все частіше звертаються наші клієнти з питанням: «Чи може Дел-Іммун V® захистити від коронавірусу?», оскільки вони успішно уникали проблем з різними вірусними захворюваннями, такими як: грип, ГРВІ, проблеми з кишково-шлунковим трактом влітку, отруєння та наслідками подорожей.

Багато хто з них приймає Дел-Імун V для полегшення наслідків курсів антибіотиків, хіміо- або радіаційної терапії. Все частіше ми чуємо про успішне зниження запальних процесів різної природи при вживанні Дел-Імун V®.

На жаль, ми не проводили досліджень з коронавірусами - адже вони до цього не були серйозними об'єктами біо-медичного інтересу.

Але в наших дослідженнях Дел-Іммун V® активно протистояв різним вірусам грипу у дітей з вірусними ускладненнями бронхіальної астми-вірусні антигени були представлені грипом, парагрипом, риновірусом, MS-вірусом і аденовірусом. На експериментальній моделі герпетичного менінгоенцефаліту мишей (HSV1) Дел-Імун V®  драматично знижував рівень смертності і збільшував кількість тварин, що одужали.

В осінньо-зимовий період грипу, за багато років роботи нашої компанії, підтверджено високий рівень захисту від сезонних вірусних інфекцій.

Дел-Іммун V® захищав і захищає нас багато років від різних вірусів грипу, він буде гарною допомогою нашій імунній системі і у разі нинішньої ситуації.